+31 511 476 401info@brouwerziel.nl

Beter trainen

Home / Beter trainen
U kunt “beter trainen” in het trainingscentrum, aan “de Koemarkt” ingang Lysterstrjitte 55 te Veenwouden. We beschikken over een modern en goed ingerichte oefenzaal met trainingsapparatuur welke ons vele mogelijkheden biedt.

Bewegen is de weg naar herstel. Deskundige begeleiding en een bewegingsprogramma op maat gemaakt dat is “beter trainen”, kortom een ideale en sportieve manier om op een verantwoorde wijze ‘sterker’ en ‘fitter’ te worden.

Om uw lichamelijke conditie en/of fitheid te bepalen zullen we vooral een fitheidstest afnemen. De uitslag van de fitheidstest bepaald mede het trainingsprogramma. Naarmate de trainingen vorderen wordt het programma aangepast om een zo optimaal resultaat te behalen. Er wordt aandacht besteed aan wat voor u functionele oefeningen kunnen zijn om zo uw algemene belastbaarheid te verhogen.

Wanneer u onder behandeling bent kan trainen daar een belangrijk onderdeel van uitmaken. U traint uw spieren om deze meer weerbaar te maken tegen blessures in het dagelijks leven. Daarnaast kan ook sportgericht getraind worden bij blessures om u “fitter” te maken bij het beoefenen van uw sport. Training van de “core”-musculatuur vormt een belangrijk onderdeel ter preventie van rugklachten en het verbeteren van uw lichaamshouding. Ook na een operatie is het raadzaam te trainen. U traint dan niet alleen uw conditie en kracht, maar voorkomt ook nare bijgevolgen zoals het verkorten van spieren en andere weefsels.

Vragen? Wij helpen u graag!