+31 511 476 401info@brouwerziel.nl

Vrije training

Home / Beter trainen / Vrije training
De beweegprogramma’s zijn ook bedoeld voor mensen zonder klachten of mensen die al volledig hersteld zijn. De programma’s kunnen op een kaartje met Point System worden ingevoerd in het apparaat, en dit systeem biedt u zo de mogelijkheid om zelfstandig uw conditie te onderhouden of te verbeteren. Een verbeterde conditie zorgt voor een minimaal risico op blessures en geeft u meer energie. Er loopt een fysiotherapeut rond waarbij u terecht kunt met vragen over de uitvoering van oefeningen of andere kwesties. Kortom; u kunt sportief en verantwoord bewegen onder deskundige begeleiding!

Op vooraf vastgestelde tijden wordt er een uur lang getraind.  Wanneer u op de afgesproken trainingsdatum verhinderd bent, vragen we u dit bij ons te melden zodat een inhaal-afspraak gepland kan worden in dezelfde week.

Point System

Verdien punten door u in te spannen, in onze fitnessruimte! Met het Point System motiveert u zichzelf extra omdat u uw voortgang kan volgen.
 • Testen van fitnessniveau en definiëren van doelstellingen

  Een geavanceerde fitheidstest meet de prestaties van u op het gebied van cardio en kracht. Dit vormt het basisniveau zodat vooruitgang gemeten kan worden.

 • Opstellen trainingsschema

  De Fysiotherapeut/ Personal Trainer stelt in overleg met u een compleet persoonlijk trainingsprogramma op. De Point System software berekent automatisch het beoogde aantal punten dat u per week dient te behalen met training. Door wekelijks het puntenaantal te halen, blijft u op het spoor richting uw doelstelling.

 • Coaching en motivatie

  Indien nodig kan uw Fysiotherapeut/Personal Trainer u coachen en motiveren, dit net om het laatste beetje uit uzelf te halen op die training. Dat motiveert u om zo veel mogelijk punten te scoren; niet het aantal zweetdruppels maar het aantal punten wordt leidend!

 • Evaluatie resultaten

  Na een aantal weken het Point System programma gevolgd te hebben, volgt een nieuwe fitheidstest die het nieuwe fitheidsniveau vaststelt. Deze test en de vooruitgang kunnen in een mooi rapport aan u worden uitgereikt. U ziet vooruitgang en bent direct weer gemotiveerd voor de komende 10 weken.

Vragen? Wij helpen u graag!