+31 511 476 401info@brouwerziel.nl

Locaties

Home / Locaties
Als u op zoek bent naar een fysiotherapeut in en rondom Veenwouden bent u bij fysiopraktijk Brouwer & Ziel in goede handen. Brouwer & Ziel heeft maar liefst twee locaties in Veenwouden. Er is altijd een fysiotherapeut op locatie welke bij u past. U kunt direct bij ons terecht, zodat u snel aan de slag kunt met uw herstel.

Lysterstrjitte

Met een oefenzaal waarin de nodige fitnessapparaten aanwezig zijn in combinatie met een behandelkamer is dit de plek voor ‘beter trainen’, oefentherapie en individuele behandelingen. Deze locatie is volgens de nieuwste inzichten ingericht en biedt veel behandelmogelijkheden. Ook hier kunt u volop parkeren.
  • Fysiotherapie Brouwer & Ziel
  • Lysterstrjitte 55 9269 NT Veenwouden

Fysiotherapie Brouwer Ziel in Talmahoeve

Met onze leeftijd neemt het aantal beperkingen en stoornissen van het lichaam toe. Meer dan 20% van de mensen die ouder zijn dan 65 jaar kunnen door lichamelijke klachten niet meer normaal functioneren in het dagelijkse leven.

Fysiotherapeutische begeleiding kan ontstane klachten verminderen, maar kan ook een belangrijke rol spelen bij het voorkomen van klachten. De voornaamste oorzaak van versnelde achteruitgang is namelijk: een té rustige levensstijl. Kortom, bewegen is belangrijk.

Wij zijn 4 keer per week aanwezig in Talmahoeve, namelijk op maandag-, dinsdag-, donderdag- en vrijdagochtend. De fysiotherapeuten die dan aanwezig zijn zijn: Hilde Brouwer en Johan Ziel. Wij vinden het belangrijk dat wij als team contact houden met de patiënten in Talmahoeve.

De therapie die we geven bestaat voornamelijk uit oefentherapie. Beweging verbetert namelijk de doorbloeding en hierdoor blijven de spieren soepel. Ook wordt er zo nu en dan gemasseerd, of therapie in spelvorm gegeven met bijvoorbeeld een bal, stok of kegel. Ook zijn er faciliteiten voor warmtetherapie als deze in de behandeling nodig zijn.

Sommige mensen zijn in een slechte conditie of slecht ter been zodat ze niet in de fysiotherapie ruimte kunnen komen. Deze patiënten bezoeken we aan huis.

De behandelingen worden vergoed vanuit de aanvullende verzekeringen, de chronische klachten vanuit de basisverzekering. Voor een eventuele verwijzing fysiotherapie kunt u contact opnemen met uw huisarts.

  • Zorgcentrum Talma Hoeve
  • Johanneswâld 1 9269 VS Veenwouden

Vragen? Wij helpen u graag!