+31 511 476 401info@brouwerziel.nl

Fysiotherapie aan huis

Home / Specialisaties / Fysiotherapie aan huis
Naast het behandelen van mensen in de oefenruimte en behandelkamers bestaat er nog een mogelijkheid bij Fysiopraktijk Brouwer & Ziel, namelijk Fysiotherapie aan Huis. Als u merkt dat bewegen niet helemaal meer vanzelf gaat, door ziekte of leeftijd minder fit bent of wanneer u zichzelf onzeker voelt tijdens lopen en/of andere activiteiten komt u al in aanmerking voor Fysiotherapie aan huis.

Er kan na een kennismaking en wellicht een paar testen om een indruk te krijgen van uw conditie en mobiliteit een behandelprogramma worden opgesteld welke bestaat uit, opwarm oefeningen, loopoefeningen, specifieke krachtoefeningen en/of balansoefeningen of andere behandeltechnieken. Voordelen van aan huis behandelen zijn, extra persoonlijke aandacht, in een vertrouwde omgeving trainen en behandeld worden. De fysiotherapeut kan thuis de situatie bekijken en handelen waar nodig is om mobiel te worden of te kunnen blijven.

Kortom, kunt u niet of nauwelijks zelfstandig naar de fysiotherapeut komen dan is dit een goede optie om naar te informeren.

Vragen? Wij helpen u graag!