+31 511 476 401info@brouwerziel.nl

Fysiotherapie

Home / Specialisaties / Fysiotherapie
Bij fysiotherapie staat beweging voorop, beweging is goed voor lichaam en geest. Denk bijvoorbeeld aan op de fiets door Veenwouden en omgeving, in de tuin werken, de trap op lopen of sporten: het zijn allemaal manieren om aan de dagelijkse hoeveelheid beweging te komen. Is dit bij u niet vanzelfsprekend en wordt u belemmerd in het ondernemen van activiteiten door (chronische) pijnklachten of blessures die opgedaan zijn tijdens uw werk en of sport? Of komen de klachten door een verkeerde beweging, een (verkeers)ongeluk, ziekte, zwangerschap of ouderdom? Dan bent u bij bij fysiopraktijk Brouwer & Ziel aan het juiste adres. In een moderne, gastvrije en open praktijk helpen deskundige therapeuten u graag vooruit middels het verbeteren van houding en beweging!

Het doel van fysiotherapie is het verbeteren van uw houding, het stimuleren van beweging, verminderen van klachten en het vergroten of in stand houden van uw conditie. Daarnaast bieden we ook een stukje preventieve zorg, welke u kan helpen bij het voorkomen van klachten. Leven is bewegen en bewegen is leven, daar draagt fysiopraktijk Brouwer & Ziel graag aan bij!

De behandelingen bij fysiopraktijk Brouwer & Ziel bestaan uit oefentherapie en/of massagetherapie. Daarnaast geven wij u professioneel advies en begeleiden wij u richting uw oude niveau of zelfs een hoger niveau zodat u spoedig uw werk, sport en dagelijkse bezigheden weer op kunt pakken.

De specialisaties binnen de praktijk kunnen indien nodig altijd worden toegepast om zo de juiste zorg te kunnen bieden.

Vragen? Wij helpen u graag!